A mers la ecograf cand era insarcinata in 24 de saptamani iar medicul i-a dat o veste socanta: "O sa nasti o masinutaaa!" Cum a fost posibil asa ceva

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 00:50

Fotografia a fost postata pe Reddit de sotul femeii, amuzat de cele intamplate.

 

Barbatul si sotia lui au mers la medicul ginecolog pentru o ecografie, in saptamana 24 de sarcina. Cei doi au incercat mai multi ani sa aiba un copil, inclusiv prin fertilizare artificiala. Apoi au apelat la o mama surogat, care le-a nascut o fetita.
Dupa 6 luni de la nastere fetitei, s-a intamplat un miracol: sotia a ramas insarcinata pe cale naturala. Dat fiind istoricul medical, au ales sa isi monitorizeze atent sarcina si sa mearga mai des la controale.
La un astfel de control, cand trebuiau sa afle sexul copilului, un doctor pus pe glume le-a dat o veste socanta: "O sa aveti o masinuta!". Medicul se referea la o imagine capturata de aparatul ecrograf, in care se distinge conturul unei masini. Aceasta era insa o coincidenta, femeia afand ulterior ca e insarcinata cu un baietel iar sarcina decurgea normal.

Barbatul si sotia lui au mers la medicul ginecolog pentru o ecografie, in saptamana 24 de sarcina.

Cei doi au incercat mai multi ani sa aiba un copil, inclusiv prin fertilizare artificiala. Apoi au apelat la o mama surogat, care le-a nascut o fetita.

Dupa 6 luni de la nastere fetitei, s-a intamplat un miracol: sotia a ramas insarcinata pe cale naturala. Dat fiind istoricul medical, au ales sa isi monitorizeze atent sarcina si sa mearga mai des la controale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La

un astfel de control, cand trebuiau sa afle sexul copilului, un doctor pus pe glume le-a dat o veste socanta: "O sa aveti o masinuta!". Medicul se referea la o imagine capturata de aparatul ecrograf, in care se distinge conturul unei masini. Aceasta era insa o iluzie optica, femeia afland ulterior ca e insarcinata cu un baietel iar sarcina decurgea normal.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.