S-a asezat la masa si a inceput sa manance dintr-un calamar proaspat gatit, fara sa stie ca musca din organul sexual al creaturii. Imediat a simtit o intepatura dureroasa in gura. Cand i-au spus doctorii ce s-a intamplat, a inceput sa planga

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 00:45

Cine si-ar fi imaginat ca poti ramane "insarcinata" cu fructele de mare?

Intamplarea bizara a fost experimentata de o femeie de 63 de ani din Coreea de Sud., dupa ce a consumat o portie de calamar fiert. Femeia a scuipat imediat mancarea dupa ce a simtit o durere ascutita si o senzatie continua de corp strain in gura.

Cand a mers la doctor, medicii au descoperit ca femeia era "insarcinata" cu 12 pui de calamar. Ea avea 12 embrioni de cefalopod atasati de captuseala interioara a obrazului.

Cunoscuti si ca spermatofori, acestia s-au atasat cu o substanta asemanatoare cimentului de obrazul femeii.

Desi calamarul a fost fiert inainte de a fi servit, spermatoforii au ramas in viata si i-au penetrat gura femeii. Formatiunile straine au fost eliminate cu succes de doctori.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.