Au incremenit cand au vazut-o pe femeia asta pe strada: "Doamne, ce ai la ureche?!" Tot mai multi tineri isi fac asta! Uite care este cea mai noua moda

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 00:05

Trenduri bizare am mai vazut, dar multi spun ca aceasta moda, care ia o amploare din ce in ce mai mare la inceputul anului 2017, intrece orice limita.

Ceea ce vedeti in poza este realizarea Nadjei Buttenford, o artista nonconformista care a ajuns sa fie extrem de apreciata pentru creatiile ei ciudate.

Tot mai multe tinere isi cumpara cercei in forma de ureche pe care ii poarta cu nonsalanta pe strada. Atunci cand sunt agatati de lobul urechii acestia contribuie la realizarea unui look extrem de bizar, putin infricosator chiar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cerceii

sunt confectionati dintr-un cauciuc foarte moale, astfel ca acestia arata identic cu o ureche normala, putand pacali usor orice om care ii vede pentru prima data.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.