Nu o sa crezi cum a venit fata asta imbracata la aeroport! Cand au vazut-o, angajatii nu au lasat-o sa se imbarce in avion: "Nici nu trebuie sa treceti pe la controlul cu raze X, oricum se vede tot"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 23:55

Maggie McMuffin a avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul s-a intamplat in aeroportul din New York. Tanara voia sa se imbarce la zborul spre Seattle, insa la controlul de securitate s-a lovit de refuzul angajatilor, care nu i-au permis sa isi continue drumul spre avion.

Motivul? Fata avea o tinuta mult prea indrazneata: ea purta o bluza alba si niste pantaloni extrem de scurti, care lasau prea mult la vedere. Fata a incercat sa se acopere in fel si chip, insa nu a avut succes.

Mai mult, angajatii au inceput sa o ia si in ras: "Nici nu trebuie sa treceti pe la controlul cu raze X, oricum se vede tot", i-au spus ei.

Ulterior ea s-a dus acasa, a postat mai multe poze pe internet cu tinuta pe care o purta si a cerut parerea prietenilor ei virtuali. Voi ce parere aveti, a exagerat sau nu?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: