Farsa de zile mari! Maria Carneci a primit 15 tone de zapada cadou! Reactia cantaretei, de neimaginat

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:54

Celebra cantareata Maria Carneci a avut parte de o farsa pe cinste acum, in mijlocul sezonului rece, intrucat i-a fost livrat un colet cu....15 tone de zapada.

Fara sa stea pe ganduri ori sa se teama de reactia acesteia, barbatii echipati cu utilaje puternice, dar si cu lopeti au adunat tone de zapada, pe care au lasat-o fix in fata portii casei sale.
"Buna ziua. Ce e aici? Cine a facut asta? Cine sa-mi trimita mie zapada? Stai, taticule, asa, ca noi abia am facut partie. Cum dracu s-o bag in curte? Sunteti nebuni? Lumea face partie, eu o bag in curte? Ia stati ma cuminti.

Bai, uitati-va aici. Stai asa, stati un pic. Mai frate...Ce sa semnez? Cum sa comand zapada? Ce e cu treaba asta", a spus Maria Carneci, care de cum a iesit din curte i-a luat pe baieti la intrebari si a sustinut cu tarie ca n-a comandat zapada si, in plus, i-a amenintat pe baieti ca va suna la politie.

Cum a reactionat aceasta cand a aflat ca totul era o farsa, aflati mai sus!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.










Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.