Infiorator: asa s-a gandit un barbat sa isi rasplateasca mama care i-a dat viata! E cutremurator de ce sta femeia de 92 de ani intr-o cusca! Multi au plans cand au vazut cate a indurat femeia

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:41

Cazul de mai jos s-a petrecut in China si a socat intreaga comunitate a unui mic orasel.

In mod normal fiecare om are grija ca, atunci cand parintele sau ajunge la batranete, sa ii asigure cele mai bune conditii si sa aiba grija de el. Se pare insa ca pentru un barbat din China aceste valori nu exista.

Pare greu de crezut insa el si-a tinut ani de zile mama, in varsta de 92 de ani, inchisa intr-o cusca de la subsolul unei case. Femeia traia in niste conditii greu de descris.

Nu avea pat si dormea pe o scandura din lemn. Avea un singur set de haine, indiferent de conditiile meteo. Referitor la hrana, aceasta le-a marturisit salvatorilor ca a avut saptamani in care nu a mancat nimic.

Portia de hrana pe care o prima intr-o zi era extrem de mica, la fel ca si cantitatea de apa. Autoritatile au descoperit-o dupa o serie de apeluri disperate ale unor vecini, care si-au dat seama ce se petrece.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum batrana este la spital si primeste ingrijiri medicale. Ceea ce socheaza si mai tare este ca femeia nu vrea sa depuna plangere impotriva fiului sau.

Din acest motiv barbatul nu a fost arestat si are sanse mari sa scape nepedepsit pentru acest tratament crud.