A postat poza asta pe Facebook si Internetul a luat foc! Mii de oameni au fost oripilati de ce a facut aceasta femeie, dupa ce si-a dat jos breteaua de la rochie, in public

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:42

Alaptarea unui copil e unul dintre cele mai normale lucruri din lume, insa adesea provoaca controverse, daca e facuta in public.

Naomi Covert, jurnalist la postul american ABC News, a fost surprinsa sa descopere ca o fotografie de-ale sale, in care  isi alapteaza fiul la o nunta, a devenit viral pe Internet si a starnit controverse legate de acest subiect. Ea e de nationalitate germana si nunta a avut loc in Germania, unde aceasta problema nu exista.

"Bunica mea a alaptat, mama mea a alaptat. Am cinci frati si ne-a alaptat pe toti, ele sunt modelele mele", a povestit ea.


"Alaptezi? Bravo, dar daca erai la nunta mea te rugam ca te acoperi", i-a scris un utilizator nemultumit de atitudinea ei, in timp ce altcineva i-a sugerat ca era mai bine daca alegea o camera retrasa pentru asta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totusi, majoritatea covarsitoare a celor peste 1100

de comentarii au laudat-o pentru decizia ei: "Nu e nimic mai frumos ca o mama care isi alapteaza copilul. Felicitari".
Iata imaginea controversata:

Crezi ca a gresit cu ceva?

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.