Dupa ce s-a imbatat crita in club s-a dus acasa dar a intrat intr-un alt apartament, fiind convinsa ca e al ei. E cutremurator ce s-a intamplat cu fata asta cand proprietarul a vazut-o in casa lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 23:20

Femeia din imaginile alaturate se numeste Stacey Bunyan, are 30 de ani si recent a avut parte de o intamplare ciudata pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul s-a intamplat intr-o noapte, dupa ce a baut foarte mult in club si s-a imbatat. A reusit sa ia un taxi si sa ii spuna soferului adresa locuintei.

Cand a ajuns insa, in loc sa intre in apartamentul ei, a intrat in casa altor oameni, fiind 100% convinsa ca nu a gresit. Acesta a fost motivul pentru care a ramas socata in momentul in care a vazut fetele necunoscute.

Ce a urmat e greu de crezut! Stacey credea ca a prins hotii in actiune asa ca a inceput sa se bata cu fiica proprietarului, muscandu-o si rupandu-i la propriu parul din cap.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dimineata s-a trezit la politie, neintelegand ce se intampla, deoarece nu isi mai amintea nimic.

Stacey Bunyan a fost obligata de autoritati sa plateasca o amenda plus despagubiri familiei afectate.

 

Taguri: