Povestea profesorului care a ajuns sa traiasca pe strazile din Cluj e ULUITOARE! Nea Horatiu traieste din caratul gunoaielor, dar face 7000 de lei pe luna

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:54

Profesorul care a meditat copii olimpici traieste si munceste pe strazi.

Nea Horatiu nu mai duce viata buna de alta data, nu mai are pe nimeni care sa-i intinda o mana cand ii este greu. Pasionat de matematica inainte medita copii, iar astazi cara dupa el un carucior cu gunoaie si cartoane. Horatiu traieste pe strazile din Cluj, nu isi plange de mila si traieste viata cu bune si cu rele. Barbatul a devenit un om al strazii dupa ce o viata a invatat si a facut studii.




"Eu m-am ocupat de scoala. Am terminat liceul industrial si am dat la Facultate, la Politehnica, Facultate cu admitere. La prima proba am luat 10.00 si la proba a doua luam peste masura, dar cand am venit de la prima proba am gasit casa sparta. Tatal meu a fost asistent medical, iar mama mea a fost maestru in arta culinara. Dupa revolutie nu mi-am mai gasit de munca.
Lunar fac 1000 de euro si fara efort. Dupa ce te inveti sa muncesti si pui si suflet e foarte simplu. Luna asta am facut vreo 7000 de lei", a adaugat barbatul.


"Eu sunt divortat. A fost greu sa iau hotararea asta. Mai am o proprietate de care multi nu stiu. Pentru cei care sunt tineri nu stiu cat de greu a fost cu scoala, sa mergi in armata dupa, cu scoala se fac bani foarte greu.
Asta cu facutl de meditatii era o mare raca si sa nu fac concurenta neloiala ii las si pe altii. Sub 120 de lei e o zi slaba. Luna trecuta am facut 7000 de lei multumita oamenilor care imi poarta de grija", a marturisit Nea Horatiu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.









Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.