Kilometri de material textil si sute de accesorii au fost folosite pentru „Kosem”, serialul fenomen care incepe luni la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:55

Serialul istoric „Kosem”, ce va avea luni seara premiera la Kanal D, se anunta a fi marea revelatie a anului in materie de astfel de productii.

Telespectatorii vor avea parte de o adevarata calatorie in timp, in secolul al XVII-lea otoman. Producatorii serialului, aceiasi care au realizat si „Suleyman Magnficul – Sub domnia iubirii”, au reconstituit exemplar atmosfera specifica acelor timpuri si locuri cu ajutorul decorurilor impresionante, a costumelor si bijuteriilor realizate special pentru aceasta productie.

Peste 10 kilometri de material s-au folosit pentru cele 700 de costume pe care le poarta in serial sultanii, sultanele, cadanele din harem si servitorii.

Mai mult de 800 de accesorii impresionante, de la cercei, coroane, diademe, coliere, bratari si pana la centuri sau tocurile armelor au fost concepute special pentru aceast serial.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, incepand de luni seara, de la ora 20:00, serialul „Kosem”, o calatorie in

timp extraordinara.  Productia va fi difuzata de luni pana joi, la Kanal D. De saptamana viitoare, serialul ”Furtuna pe Bosfor” va fi difuzat in fiecare vineri, de la ora 20:00.

 

Taguri: