Barfe de culise la "Te vreau langa mine"! Desi a venit de curand in emisiune, Laura nu a scapat de gura barfitorilor! Iata cine a lansat comentarii rautacioase la adresa ei si ce adevaruri au iesit la iveala

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:55

Doua participante au criticat-o aspru pe Laura, pe la colturi, fara sa realizeze ca pot fi surprinse.

Desi a intrat de putin timp in emisiune, Laura a fost aspru ctiticata de Alina si Alexia, care nu s-au sfiit s-o vorbeasca pe la colturi pe colega lor, fara sa realizeze ca sunt surprinse de o camera ascunsa.
"Laura ascunde ceva, nu cred ca si-a revenit dupa trauma prin care a  trecut! Ce cauta aici, daca ea nu a trecut peste momentele dificile! E retrasa si nu accepta niciun barbat in preajma ei!", a

spus Alexia.

"Nu vreau sa dau sfaturi, dar cred ca ar fi bine ca Laura sa mearga la un psiholog! Ii trateaza pe toti baietii ca si cum ar fi tatal ei! Nu cred ca a venit sa se marite in emisiune! Sa se trateze si apoi sa judece barbatii care vin pentru ea la paravan!", a spus Alina.

Dupa vizionarea imaginilor, s-a starnit in platou o adevarata avalansa de replici acide, deoarece Laura a reactionat, exprimandu-si mahnirea pentru insultele primite:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”