Oltenii s-au apucat sa sape dupa comori culinare. Preparate vechi de cand lumea, din popor, ies acum, din nou, la lumina si isi gasesc rostul intr-o casa de oaspeti pe care gurmanzii o pot numi Rai. Toate tainele unor mancaruri pe cat de simple, pe atat de bune.
Echipa "Asta-i Romania" s-a oprit in periplul prin tara, in Baia de Fier, o localitate veche de peste o jumatate de mileniu, care reprezinta una dintre bijuteriile de asezari din salba Olteniei de sub munte, renumita pentru traditia oieritului, pentru cadrele naturale de poveste si pentru oamenii sai gospodari.
Pe meleagurile gurmanzilor de frunte, se afla unul dintre cei mai priceputi bucatari, Cosmin, care gateste din pura pasiune si picura suflet si pricepere in totceea ce ticluieste pentru plita, afumatoare sau cuptor.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Parada manacarurilor oltenesti a