Dumnezeule mare! E cutremurator ce ii face aceasta femeie propriului bebelus, desi afara era un ger de crapa pietrele! Faptul ca il tine gol complet la -20 de grade e cea mai mica problema!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:19

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 100.000 de vizualizari in putin peste o luna de la publicare.

Imaginile surprind tratamentul socant pe care o femeie il aplica propriului copil. Desi afara sunt multe grade cu minus, aceasta isi tine micutul in varsta de cateva luni gol, in ger.

Dar asta nu este tot! Il bruscheaza extrem de tare si il arunca prin aer, de parca ar fi un obiect. Apogeul abia acum urmeaza: la un moment dat se poate observa cum femeia se descalta si il baga pe cel mic in apa inghetata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voua vi se pare normal ce ii face bebelusului?

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.