O artista autohtona suferit o interventie estetica la nas, din cauza durerilor atroce! Iata cine este aceasta si ce marturisiri uluitoare a facut despre chinurile prin care a trecut

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:57

Cantareata a implinit de curand varsta de 23 de ani si a avut parte de multe surprize.

Nicoleta Nuca isi dorea de mult timp sa faca aceasta interventie estetica deoarece avea dureri foarte mari si a fost o necesitate si nu neaparat un moft asa cum ar putea pretinde gurile rele. Intrebata daca ar mai face inca o data aceasta operatie, tanara a raspuns fara ezitare ca ar face-o si nu regreta deloc.
"Nu regret absolut deloc! Eu cred ca nu se compara cu nasterea, este mult mai usor! Am stat inchisa in casa o saptamana si un pic, petru ca am  avut vanatai! M-am hotarat pentru ca eram dependenta de picaturi de nas de 12

ani!", a spus Nicoleta.

Artista a recunoscut ca si-a dorit sa se simta bine in pielea sa si sa fie fericita si a decis sa recurga si la operatia de marire a sanilor. Iata ce alte dezvaluiri a facut Nicoleta Nuca:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.