Paravan special pentru una dintre participantele emisiunii! Confruntare teribila cu amanta fostului ei sot! Iata cum a decurs discutia acestora si ce dezvaluiri incendiare s-au facut

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

Amanta si nevasta isi disputa inca iubirea pentru barbatul care a apartinut amandurora.

Protagonista paravanului special a fost Ioana, care a fost nevoita sa o infrunte pe amanta fostului ei sot, Mihaela, cea care ii este si verisoara. Aceasta din urma a venit cu gandul de a ingropa securea razboiului insa s-a lovit de refuzul categoric al Ioanei, care a continuat sa o acuze de finalul casniciei sale.
"Mai ai curajul sa te impaci cu mine dupa tot ce ai facut? N-am nevoie de cadourile tale, n-am nevoie de absolut nimic de la tine! Ramai cu Madalin, ti l-am lasat, ti l-am facut cadou, te rog, lasa-ma in pace!", a

spus Ioana.

"Nu am avut nimic cu Madalin, am avut doar o relatie de prietenie! Minte nu este adevarat! Nu am avut nicio aventura cu sotul tau! Nu ai de ce sa ma urasti!", a spus Mihaela.
Sirul jignirilor a continuat in ciuda intentiilor Mihaelei de a pune capat conflictului si cele doua femei au facut dezvaluiri incendiare, care au aruncat in aer situatia.
Iata la ce s-a ajuns in cele din urma:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: