A mers la toaleta ca sa se dea cu ruj si sa se spele pe maini, dar a avut un soc! E incredibil ce facea femeia grasa de langa ea, imbracata in galben: "Asa ceva este imposibil!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:24

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 980.000 de vizualizari de cand a fost postat.

Imaginile prezinta un lucru ce, la prima vedere, nu pare a avea vreo explicatie logica. Mai multe femei raman uimite in momentul in care intra intr-o toaleta publica si observa ca nu isi pot vedea reflexia in oglinda.

Totul este cu atat mai ciudat cu cat toate celalalte tinere, care erau deja in incapere, nu au aceeasi problema. Contrariate, doamnele se plimba in stanga si in dreapta in fata oglinzii, incercand sa inteleaga ce li se intampla.

Voi v-ati prins? Raspunsul este foarte simplu, totul este o farsa foarte bine gandita! Olginda este de fapt un perete transparent, facut din sticla clara, iar "reflexiile" sunt de fapt surorile gemene ale tinerelor care erau deja in baie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile: