I-au dat lacrimile cand a vazut ce face catelusa ei cu puii pe care tocmai i-a nascut! La inceput nu intelegea de ce i-a adus pe toti in bratele ei, dar cand si-a dat seama a inceput sa planga! "Sa mai spuna cineva ca un caine nu are suflet!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:24

Filmuletul de mai jos a devenit viral pe Facebook si a strans pana acum peste 31 de milioane de vizualizari.

Catelusa din imagini, pe nume Grayce, nu a avut o viata tocmai fericita! Ea a fost neglijata si abuzata de fostii ei stapani pana cand Lexi Condie, actuala ei proprietara, a salvat-o si i-a oferit un camin in adevaratul sens al cuvantului.

Cand animalul de companie a nascut, un lucru incredibil, iesit din comun s-a intamplat! De obicei, dupa nastere, femelele devin mai agresive si usor iritabile, pentru a-si proteja puii.

Grayce insa nu a fost deloc asa, si a facut in mod repetat un gest care arata cat de tare s-a atasat de stapana sa: si-a luat toti puii si i-a adus in bratele stapanei, de parca ar fi vrut sa ii multumeasca pentru tot si sa ii arate ca are incredere totala in ea!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

imaginile impresionante: