Bianca Dragusanu s-a indragostit la "Roata Norocului!" A pus ochii pe un "mascul" alfa si nu s-a mai dezlipt de el! Cum a reactionat Victor Slav

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

Prima editie a emisiunii "Roata Norocului" a debutat in forta in aceasta seara, la Kanal D, unde invitati de onoare au fost Bianca Dragusanu si Victor Slav, care au luptat pentru un caz social.

Astfel, in editia din aceasta seara, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au unit fortele in favoarea unei adolescente in varsta de 14 ani, care locuieste impreuna cu parintii sai intr-o camaruta inchiriata.

Din cadrul emisiunii nu au lipsit nici simtul umorului, intrucat Victor Slav a facut anuntul de cum a pasit in platou, dezvaluind, in gluma ca Bursucu se insoara, atunci cand l-a vazut imbracat la patru ace, iar pe Ana Maria Barnoschi, in rochie de mireasa.


"Vreau sa fac anuntul. Sa explodeze audienta.Bursucu se intoarca.", a spus Victor Slav, in timp ce prezentatorul TV l-a completat, in gluma, "Cu un barbat."

De asemenea, la scurt timp dupa acest moment, Bianca Dragusanu s-a aratat cucerita iremediabil de “masculul” alfa, adica de catelul Anei-Maria Barnoschi, un pomeranian de toata frumusetea, de care nu s-a despartit pana la finalul emisiunii.

Chiar si asa, insa, Victor Slav nu a parut fi deranjat de atentia pe care i-a acordat-o partenera lui patrupedului.


Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.