Debut in forta! Premiera noului sezon “Roata Norocului”, primul loc la nivelul intregii tari

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

Prima editie a noului sezon a fost urmarita de peste doua milioane si jumatate de fani

Duminica, 29 ianuarie, la Kanal D a debutat cel de-al saptelea sezon al emisiunii de divertisment “Roata Norocului”. Premiera show-ului prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi a tinut cu sufletul la gura peste doua milioane si jumatate de telespectatori. Astfel, in intervalul de difuzare, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul audientelor la nivelul intregii tari, conform datelor furnizate de Kantar Media.
Aseara, in intervalul 20:00 – 22:00, Kanal D a inregistrat 10,1% rating si 18,1% cota de piata, pe segmentul de public National.

O medie de 1.808.000 de romani urmareau prima editie a noului sezon “Roata Norocului”.
In minutul de aur, atins la 21:22, peste doua milioane si jumatate (2.612.000) de telespectatori urmareau cu sufletul la gura editia in care invitatii vedeta au fost Victor Slav si Bianca Dragusanu.

Audiente target National

Date: 29.01.2017    
Interval: 20:00-22:00

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.