E primul cuplu care va intra in “cuibusorul de nebunii” de la “Te vreau langa mine”! Din 1 februarie, Elena si Bogdan vor imparti patul, desi abia s-au cunoscut! Tanara l-a vrajit pentru ca “e aproape virgina”

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

Bogdan este unul dintre tinerii care a venit la “Te vreau langa mine”, in urma cu vreo doua luni, sa-si gaseasca jumatatea. Pana acum a avut ghinion!

Ieri insa, la paravan a intalnit-o pe Elena si a hotarat sa-si incerce norocul cu ea in Casa “Te vreau langa mine!”. Ardeleanul de 24 de ani a fost vrajit mai intai de povestea Elenei care “e aproape virgina”, apoi de frumusetea ei. Tanara a povestit ca in viata ei nu a avut parte pana acum decat de o noapte de amor, desi are 21 de ani.


L-a vazut pe Bogdan in emisiune si a venit sa-si incerce norocul cu el.
Barbatul a placut-o si dupa cateva minute de discutie cu ea, au hotarat sa-si incerce norocul. Pe 1 februarile, cei doi vor intra in Casa “Te vreau langa mine” pentru a-si testa sentimentele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro.