A intrat in cabinetul doctorului si i-a spus sa se pregateasca pentru ce va urma: "Va asigur ca asa ceva nu ati mai vazut pana acum!" Cand si-a ridicat bluza, medicul a incremenit: "Dumnezeule!" Ce avea aceasta fata acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:25

Lori, o femeie din Statele Unite, era in culmea fericirii dupa ce reusise sa dea jos un numar important de kilograme si sa ajunga la silueta la care visa de multa vreme.

Doar ca, din cauza schimbarii bruste de greutate, avea o problema: a ramas cu multa piele in exces, care era inestetica si se vedea urat pe sub haine. Acesta a fost motivul pentru care femeia a decis sa faca o operatie prin care sa rezolve aceasta problema.

Cand s-a trezit insa si s-a uitat la burta ei a avut un soc: efectiv ramasese fara buric. Initial a crezut ca nu vede bine si ca are halucinatii, din cauza anestezicului, insa in cele din urma a realizat ca ceea ce vede e cat se poate de real.

Furioasa, Lori a cerut explicatii medicului care a operat-o, insa acesta nu a mai fost de gasit. Femeia a mers astfel la alt specialist, care a ramas socat in momentul in care i-a vazut abdomenul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cateva imagini: