Sanziana Buruiana si Loredana Chivu invart „Roata Norocului” de dragul unui copil

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:59

Duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, Sanziana Buruiana si Loredana Chivu invart “Roata Norocului”, fura privirile cu aparitia lor si fac echipa pentru a ajuta o familie fgreu incercata de soarta.

Copilul pentru care joaca cele doua vedete se numeste Zane Mihnea Alin, are 8 ani si locuieste impreuna cu cei patru frati si parintii intr-o singura camera, in conditii improprii. Cazul a fost adus in atentie de Scoala Sociala Sportiva, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP- Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

Ai spune ca sunt preocupate doar de silueta, shopping, haine, dar Sanziana si Loredana impresioneaza cu dorinta lor de a ajuta.

Chiar vor sa castige tot ce se poate pentru ca Mihnea sa fie fericit!”, spune Bursucu despre participarea celor doua.

Daca Sanziana si Loredana se concentreaza pentru a castiga cat mai multe premii,  Bursucu si Ana-Maria Barnoschi dau in mintea copiilor, spre deliciul publicului care ii urmareste in timp ce joaca sotronul, in varianta moderna.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO174677##

Cum s-au descurcat Sanziana Buruiana si Loredana Chivu pe platoul emisiunii si ce premii au castigat pentru micutul Mihnea Alin si familia sa, veti putea urmari in editia de duminica a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.