David Puscas, fiul Luminitei Anghel, adoptat de Angelica! Amenintat ca va ramane pe drumuri, adolescentul a primit cazare gratuita de la mama Mariucai

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 18:00

A fost amenintat ca va ramane pe drumuri in urma comportamentului nepotrivit, David Puscas, fiul adoptiv al Luminitei Anghel, a primit o oferta de nerefuzat, intrucat mama surorii sale vitrege, Angelica, i-a promis ca-l va lua la ea acasa.

David Puscas si Luminita Anghel n-au reusit sa ajunga la un consens dupa discutiile in contradictoriu pe care le-au avut de-a lungul timpului, iar dupa ce a fost la un pas de a ramane pe drumuri, acesta a acceptat oferta Angelicai si a mers la ea acasa, insa a avut parte de o surpriza colosala.

Chiar daca i s-a parut dubioasa propunerea acesteia, David a spus ca este curios sa vada in ce conditii sta femeia si ce poate sa-i ofere.

"Eu vreau sa-l iau pe David la mine, pentru ca sunt o femeie buna. Din putinul meu vreau sa-i acord si lui ceva, sa aiba un acoperis deasupra capului. Am avut divergente, dar trebuie sa stii sa ierti. Daca ai sufletul bun, ca al meu, trebuie sa ierti.", a povestit femeia la WOWbiz, dezvaluind, de asemenea, ca intentioneaza sa-i cumpere o canapea ca sa locuiasca in aceeasi incaperea.

In momentul in care a coborat din masina si a observat locul in care traieste femeia, David Puscas s-a aratat oripilat: "Nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva in
Romania. Zici ca e desprins din filme. Credeam ca e altceva. Unde dorm aici? Nu sunt amarat si nu sunt conditiile bune pentru mine. Eu am trait in alt mediu, nu vreau sa te jignesc, dar e horror. Nu pot sa traiesc asa.", a spus David, in timp ce Angelica i-a promis ca-i va cumpara o canapea si va zugravi: "Eu ma descurc, vand flori, asa ca o sa cumpar o canapea din banii mei.
Iti ofer si tie un acoperis deasupra capului. Nu te mai omori de cheltuieli, dar du-te si tu la munca. Daca eu ti-am oferit asta, inseamna ca eu ma ocup de totul.", a mai precizat ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Totus, discutia dintre cei doi a degenerat atunci cand David i-a
spus ca nu-si doreste sa traiasca in "cocina asta" si a plecat din casa. Evident, si Angelica s-a enervat si a inchis usa dupa el spunandu-i ca e obraznic.





















 

Taguri: