Seful ei a concediat-o pe loc cand a vazut cum a venit imbracata in prima zi de munca: "Te crezi pe centura?" E incredibil ce rochie a ales sa poarte fata asta, fara nicio jena

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:57

La orice lor de munca decenta este obligatorie, iar acest lucru se impune cu atat mai mult in prima zi, cand trebuie sa faci o impresie buna.

Se pare ca tanara din imaginea alaturata nu a tinut cont de aceste principii. Ea a fost foarte fericita in momentul in care a reusit sa obtina un job pe care si-l dorea de multa vreme.

Vazandu-se cu contractul semnat probabil a crezut ca isi permite orice, asa ca a decis ca in prima zi de munca sa poarte o rochie extrem de provocatoare, cu un decolteu foarte adanc, ce ii lasa la vedere sanii.

Mare greseala, totul s-a intors impotriva ei. Cand a vazut-o, seful a decis sa o concedieze pe loc. Voi ce parere aveti, vi se pare ca fata a exagerat sau nu?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”