Si-au dus copilul la spital din cauza ca il durea gatul si lesina foarte des. Initial medicii au crezut ca e racit, dar cand s-au uitat in gatul lui au avut un soc! E cutremurator ce ii crestea acolo baietelului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:58

Medicii unui spital din China au avut parte de un caz neobisnuit, pe care cu siguranta nu il vor uita prea curand.

Totul a inceput dupa ce Xiang Tung, o femeie in varsta de 33 de ani, a venit la un spital cerand medicilor sa ii consulte baietelul de 11 ani. Copilul se plangea de ceva vreme de dureri de gat, iar in ultima perioada avea si ameteli.

Initial parintii lui au crezut ca are gripa, asa ca i-au dat o serie de medicamente care trateaza aceasta boala. Starea micutului insa nu se ameliora, iar cand acesta a inceput sa si lesine, s-au decis sa il duca la un specialist.

Initial medicii nu si-au dat seama ce are, asa ca i-au facut mai multe radiografii. In momentul in care le-au examinat au avut un soc! Copilul avea in gat o lipitoare de 7 centimetri care il manca practic de viu si ii bloca respiratia; acesta era motivul din cauza caruia baietelul incepuse sa lesine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

fericire lipitoarea nu a provocat o infectie, iar doctorii au reusit sa o scoata destul de usor. Acum copilul este in afara oricarui pericol.