Ai gatit orezul gresit toata viata! Uite ce ar trebui sa faci de fapt!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2021, 09:55

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca exista doua metode eficiente pentru reducerea nivelului de arsenic regasit in orez.

In cadrul primului test, specialistul a folosit un raport de doua parti de apa la o parte de orez. Apa folosita s-a evaporat in timpul procesului de gatire a orezului.

Cel de-al doilea test a presupus folosirea a cinci parti de apa pentru fiecare parte de orez, excesul de apa fiind indepartat la final. Aceasta metoda a injumatatit nivelul de arsenic din orez.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: