Toti o admirau pentru corpul perfect pe care il are, dar cand si-a dat dresul jos multi au inceput sa planga: "Mai credeti ca sunt frumoasa acum?" E cutremurator ce are fata asta acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 16:40

Tanara din imaginea alaturata este o personalitate destul de cunoscuta in mediul online, avand aproape 100.000 de urmaritori pe contul ei de Instagram.

Satula de imaginile inainte si dupa, care promoveaza diete si fel de fel de tehnici de pierdere a greutatii, Milly Smith a postat o poza cu un mesaj puternic prin care si-a impresionat fanii.

In stanga era surprinsa purtand o pereche de dresuri; arata perfect, cu o talie impecabila. in dreapta isi coborase partea de sus a dresurilor, dezvaluind burta umflata pe care o are.

"Aceeasi fata, aceeasi zi, pozele sunt facute la distanta de doar cateva secunde.

Invatati sa va simtit bine in pielea voastra si sa nu mai tineti cont de vorbele celor din jur. Suntem orbiti practic si nu mai stim cum arata un corp normal, nu mai stim sa apreciem un corp normal. Dovada? Probabil vor exista oameni care nu ma vor mai considera atractiva cand vor vedea imaginea din dreapta. Cat de ridicol este asta?", a spus ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imaginea

a devenit virala si a strans pana acum aproape 78.000 de mii de like-uri.


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.