Ireal! Jean de la Craiova si Liviu Mititelu au plimbat o fata cu… tomberonul! Urmareste ce s-a intamplat in platoul emisiunii “Roata Norocului” in aceasta seara, de la ora 20.00, numai la Kanal D!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 23:01

Platoul emisiunii "Roata Norocului" a fost scena unei intamplari hazlii, cu doi celebri solisti in prim plan.

Astazi, in emisiunea “Roata Norocului”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D, Jean de la Craiova si Liviu Mititelu ii dau o mana de ajutor unei concurente atunci cand aceasta este pusa in postura de a executa o pedepsa cu totul neobisnuita. Fata trebuie sa-si ia inima in dinti si sa intre acolo unde nu si-ar fi imaginat vreodata, in tomberon!

Saritori din fire, dupa ce fata intra in tomberon, artistii dau o tura rapida cu aceasta prin platoul “Roata Norocului”, spre amuzamentul celor din public.

“Cursa periculoasa” cu “bolidul” doi cai putere este periclitata de o roata care cedeaza!

Urmariti intregul moment in emisiunea “Roata Norocului”, difuzata astazi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.