Huse pentru iPhone 7 plus – de ce sa le alegi?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 nov 2020, 19:20

Ideea de a avea mereu cele mai noi gadget-uri aparute pe piata pare de neinteles pentru unii.

Exista persoane care pur şi simplu nu inteleg cum pot unii sa faca o precomanda pentru un iPhone 7 plus, când nici macar ratele pentru anteriorul model achizitionat nu sunt platite inca. Dincolo de acest aspect, astfel de telefoane necesita protectia cuvenita. In acest scop, piata de huse pentru iPhone 7 plus este infloritoare, intrucât cu cât sunt mai noi gadget-urile, cu atât sunt şi mai sensibile.

Un jucator important pe piata accesoriilor şi huselor de protectie pentru smartphone-uri – magazinul online stifler.ro

– ne-a prezentat, prin intermediul reprezentantilor, un top al celor mai importante 5 motive pentru care orice posesor al unui astfel de gadget ar trebui sa se orienteze şi catre huse pentru iPhone 7 plus.

1. Nevoia de protectie

In acest caz este vorba de protectie pe mai multe planuri. In primul rând, telefonul va fi ferit de praf, contact cu lichide, zgârieturi şi semne inevitabile de uzura ce apar dupa un timp.

Este vorba, in acest caz, de protejarea aspectului. Asociata cu aceasta valenta a protectiei este şi conservarea valorii gadget-ului, care va putea fi revândut (daca asta işi doreşte proprietarul) la un pret mult mai bun decât daca ar prezenta semne vizibile de uzura.

O alta fateta a protectiei se refera la investitia facuta intr-un astfel de gadget. Odata ce posesorul plateşte mii de lei pentru a-l achizitiona, iar reparatiile ajung de asemenea foarte costisitoare, e perfect logica alegerea de huse pentru iPhone 7 plus.

In niciun caz nu se doreşte o reparatie costisitoare, ci mai degraba prevenirea ei – dupa cum arata reprezentantii stifler.ro.

2. Câte huse, atâtea stiluri

Nevoia de personalizare se face simtita in acest caz pentru fiecare proprietar de smartphone. Pentru cei care vor sa se diferentieze de toti ceilalti, gama de huse pentru iPhone 7 plus reprezinta cea mai buna alegere.

Pentru a va face o simpla idee despre varietatea acestor huse, aflati ca acestea pot fi confectionate din materiale precum policarbonat, metal, piele, cauciuc, plastic sau silicon. De asemenea, diversitatea de modele este de necontestat, iar paleta de culori in care vin disponibile husele reuşeşte sa multumeasca fiecare proprietar.

In acest fel, nevoia de personalizare este pe deplin satisfacuta, chiar şi pentru cei foarte specifici şi pretentioşi in privinta design-ului.

3. Un aspect mai placut pentru iPhone 7 plus

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Parerile sunt impartite in acest caz.

Dupa cum arata reprezentantii magazinului online stifler.ro, exista utilizatori de smartphone-uri care prefera sa pastreze telefonul in forma sa standard. Aceştia considera ca o husa poate ştirbi din aspectul elegant pe care il are telefonul. Nimic mai neadevarat! Solutia ce protejeaza şi pastreaza in acelaşi timp aspectul initial este reprezentata de husele ultra-subtiri, abia sesizabile, care se pliaza perfect pe carcasa.

Pe de alta parte, exista posesori de smartphone-uri care considera ca o husa infrumuseteaza telefonul. Despre oricare parere ar fi vorba, gama de huse pentru iPhone 7 plus de la stifler.ro reuşeşte sa multumeasca orice gusturi.

4. Huse disponibile la preturi accesibile

Pretul unui produs cântareşte greu in luarea deciziei de achizitie. Când se compara insa valoarea unui iPhone 7 plus cu cea a unei huse pentru acelaşi gadget, protejarea investitiei mentionata anterior devine mai mult decât accesibila. Astfel, câteva mii de lei pot fi protejate cu câteva zeci de lei, cu bonusuri la partea de aspect sau chiar functionalitate a telefonului.

5. Sistemul de livrare – multumitor chiar şi pentru cei mai nerabdatori clienti

Cum timpul este foarte important pentru oricine, a intra cât mai rapid in posesia huselor comandate este o necesitate absoluta. Cei de la Stifler.ro au inteles acest aspect, garantând livrare prompta pentru orice model de husa, oriunde in tara. Mai exact, husele sau oricare alte accesorii pentru smartphone sunt livrate prin curierat rapid, in maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Daca aceste 5 motive sunt mai mult decât suficiente pentru a achizitiona huse pentru iPhone 7 plus sau oricare alt smartphone de ultima generatie, pasionatii de tehnologie gasesc la stifler.ro şi alte accesorii deosebit de utile.

Este vorba despre incarcatoare auto, cabluri de date, suporturi magnetice, baterii externe, boxe bluetooth, manuşi tactile şi multe altele. Doritorii pot oricând sa acceseze site-ul www.stifler.ro pentru mai multe detalii, ori pentru a afla numeroasele avantaje suplimentare oferite de toate accesoriile prezentate in cadrul magazinului online.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.