Au secat un canal de apa ca sa il curete, dar nici in cele mai negre vise nu se asteptau sa gaseasca asa ceva in el! Li s-a facut rau cand au vazut ce zacea pe fundul lui

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 17:21

Parisul este un oras care, la prima vedere, pare foarte curat si bine pus la punct.

Nu este insa deloc asa, iar acest lucru l-au descoperit autoritatile locale in momentul in care au decis sa sece temporar canalul Saint-Martin, pentru a-l verifica si a-l curata de eventualele gunoaie.

Operatiunea a inceput cu mult entuziasm, insa nimeni nu se astepta sa gaseasca atat de multe gunoaie pe fundul lui! Mii de obiecte metalice, de la carucioare de supermarket, pana la scutere si biciclete au fost gasite in albia acestui canal.

Pe langa ele s-au mai descoperit zeci de mii de telefoane mobile si obiecte electrocasnice, sticle dar si resturi menajere. Localnicii dau vina pe turisti, insa este greu de crezut ca acestia au apucat sa arunce astfel de obiecte in canalul Saint-Martin.

Iata cateva imagini:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”