In timp ce isi facea dus cainele ei a intrat peste ea in baie si a inceput sa latre si sa maraie agresiv. Nu intelegea ce se intampla asa ca s-a imbracat si l-a urmat. Cand a intrat in camera fetitei ei de un an, a incremenit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:23

Cazul de mai jos s-a petrecut in anul 1993 in casa unei familii din Ohio, Statele Unite, si demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, faptul ca un caine poate salva vieti.

Totul s-a intamplat intr-o zi in care Mindi ramasese singura acasa doar cu Rachel, fiica ei cea mica, in varsta de un an, si cu Papillon, un caine din rasa Collie.

Dupa ce si-a adormit copila Rachel s-a dus sa faca un dus. Insa dupa cateva minute nu mica i-a fost mirarea in momentul in care patrupedul a intrat peste ea in baie, fiind extrem de agresiv si latrand neintrerupt.

La inceput i-a fost teama si nu intelegea ce se intampla, insa ulterior si-a dat seama ca Papillon incearca sa ii transmita un mesaj, asa ca s-a imbracat si l-a urmat.

A incremenit in momentul in care a intrat in camera celei mici si a vazut ca buzele ii sunt vinete: fetita nu mai respira, deoarece se innecase! Mindi s-a apucat sa ii faca imediat respiratie gura la gura si masaj cardiac.

Din fericire micuta si-a revenit si a fost dusa la spital, fiind acum in afara oricarui pericol. Practic viata ei a fost salvata de patrupedul familiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Source: Rescue 911- Lassie saves baby by HuskyHusky on

Rumble

 

 

Taguri: