S-a trezit cu sange pe pantaloni si si-a dat seama ca are probleme cu sarcina, asa ca a facut avort! Dupa 10 zile s-a dus iar la control, ca sa se asigure ca totul e in regula. Cand a vazut ce era inca in burta ei, medicul a avut un soc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 14:25

Michelle si partenerul ei, Ross, au fost in culmea fericirii in momentul in care au aflat ca vor deveni parinti.

Totul parea a fi bine pana in saptamana a sasea cand, in timp ce se afla la serviciu, femeia a observat ca are sange pe pantaloni. Avea si dureri in zona abdominala, asa ca si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu sarcina.

S-a dus de urgenta la un control, iar acolo a primit o veste devastatoare: medicul i-a spus ca a pierdut copilul si ca trebuie sa faca avort.

I-a spus sa ia in fiecare zi niste pastile, dupa care i-a recomandat ca in a 10-a zi sa revina la un control, pentru a se asigura ca totul este in regula.

Michelle a respectat intocmai instructiunile doctorului, insa cand s-a intors in cabinetul medicului a avut un soc!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

ce a consultat-o de cateva ori specialistul i-a spus cu stupoare ca inca se mai vede bataia unei inimi si ca nu este o eroare! Dupa o analiza aprofundata, misterul a fost rezolvat! Se pare ca Michelle a fost insarcinata inca de la bun inceput cu doi copii, doar ca unul dintre ei nu s-a vazut pe ecografiile initiale.

In cele din urma femeia a dus sarcina la bun sfarsit si a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.