A gasit in parc un vierme extrem de ciudat si s-a hotarat sa il ia acasa si sa il creasca. Cand a vazut in ce s-a transformat dupa doua saptamani a ramas fara cuvinte: "Nu credeam ca din ceva atat de urat poata sa iasa ceva atat de frumos"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:27

Un baiat in varsta de 16 ani a devenit o mica vedeta pe internet dupa ce a postat pe contul lui de Facebook un experiment inedit pe care l-a facut.

Totul a inceput in momentul in care tanarul a gasit in parc un vierme neobisnuit, de dimensiuni mari si de culoare galbena. Imediat cand l-a vazut baiatul a avut ideea sa il ia acasa si sa il creasca, pentru a vedea in ce se transforma.

I-a amenajat astfel pe birou o sticla in care i-a pus mai multe frunze si craci. Peste putin timp tanarul a observat ca viermele s-a inchis intr-un cocon, iar dupa acel moment a urmat o asteptare plina de tensiune.

Dupa doua saptamani nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a ajuns acasa si a observat ca in camera se plimba un fluture superb, de culoare neagra.

Dupa ce l-a admirat baiatul l-a eliberat in parc, in locul in care il gasise initial. Momentul a fost filmat:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.