Mic dejun energizant fara gluten si lactoza! Incearca reteta lui Carmen Bruma!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 17:28

Statisticile arata ca aproximativ 70% din populatia globului sufera de intoleranta la lactoza iar incidenta intolerantei la gluten este de 1 la 100 de oameni.

Iata o varianta de mic dejun gustos si energizant potrivit pentru persoanele care sufera de intoleranta la gluten si/sau lactoza sau cele care tin post sau sunt vegetariene.

INGREDIENTE:
3 linguri de quinoa fiarta

200 ml lapte de migdale

2 linguri seminte de chia

2 lingurite sirop de agave

2 lingurite de scortisoara

3 lingurite de fulgi de cocos

jumatate de lingurita de cacao

Boabele de quinoa se cumpara din supermarket sau magazinele naturiste, se lasa in apa cateva ore sau o

noapte si se fierb exact ca orezul (1 parte boabe,3 parti apa).

Se toarna laptele de migdale intr-un bol si se adauga semintele de chia. Asteptati cateva minute pana cand amestecul capata o consistenta mai groasa dupa care puneti quinoa, scortisoara, siropul de agave, fulgii de cocos si amestecati.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.