Parintii l-au adus la spital cu fetele pline de lacrimi: "Va rugam, ajutati-l, se sfasie de durere"! E cutremurator ce au scos medicii cu o penseta din ochiul acestui baiat!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:28

Stiti ce senzatie neplacuta este in momentul in care simti ca ai ceva in ochi si nu poti sa il scoti?

Inchipuiti-va prin ce a trecut acest baietel in varsta de 17 ani care a stat timp de o luna cu, atentie, un vierme in ochi! Tanarul a fost adus la spital de parintii lui dupa ce ochiul stang i se umflase foarte tare.

Initial medicii nu si-au dat seama ce are, insa cand au descoperit grozavia si-au pus mainile in cap! L-au culcat pe baiat pe un pat si au incercat sa ii scoata vietatea cu o penseta, punandu-i pana si frunze proaspete in acea zona, in incercarea de a o ademeni sa iasa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana la urma au reusit! Iata cum s-a desfasurat intreaga operatiune:

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.