La ecografie, doctorul i-a dat o veste CUTREMURATOARE: "Doamna, i se revarsa creierul din craniu!" Multi ii spuneau sa avorteze, insa ea a dus sarcina la termen. Cum arata fiul ei dupa nastere

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:28

In primul trimestru de sarcina, Jennifer Snowden a vrut sa isi vada fiul nenascut si s-a programat pentru o ecografie.

La analiza imagistica 4D care i-ar fi permis sa isi vada fiul femeia a aflat un lucru cutremurator despre acesta. "Fiul dumneavoastra are o problema grava!" i-a spus medicul. Aparatul ii arata ca fatul avea o problema cerebrala grava, deoarece craniul nu era sudat corespunzator si creierul i se revarsa in exterior. Boala poarta numele de encefalocee.

Doctorul, sotul si intreaga familie au sfatuit-o pe Jennifer sa avorteze, deoarece sansele de supravietuire erau, practic, zero.

 Totusi, femeia nu a putut sa mearga pana la capat cu avortul, sustinand ca fiul ei are dreptul la viata, chiar si la una scurta.

Dupa cateva saptamani, a mers la o alta ecografie iar doctorilor nu le-a venit sa creada ce vad. Creierul fatului s-a retras in craniu si deschizatura s-a inchis singura. Era de parca  se vindecase singur.

Jennifer a dus sarcina la termen si a nascut un baiat ce are toate sansele de a duce o viata normala.

Iata cum arata baiatul acum:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”