Semne care anunta ca o sa mori in curand! Cum sa eviti tragedia!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:34

Daca stii ca nu suferi de o boala incurabila si mortala, atunci probabil nu te gandesti la o moarte prematura.

 

Totusi, specialistii atrag atentia asupra faptului ca anumite lucruri contribuie la aparitia unei morti premature.
Nu iti iei in serios slujba. Este adevarat ca persoanele care lucreaza mult sunt dresate. Iar stresul este de vina pentru aparitia unor boli. Pe de alta parte, in urma unor studii s-a ajuns la concluzia ca oemnii care nu se implica in ceea ce fac la munca, cei care lucreaza numai pentru a primi bani, dar nu au si alte satisfactii legate de locul de munca, mor mai devreme.
Semne ca spiritul cuiva drag incearca sa ia legatura cu tine!
Esti o persoana sedentara. Daca stai toata ziua pe scaun la birou, iar cand ajungi acasa te asezi in fata televizorului, atunci este posibil sa vorbim despre o moarte prematura. Specialistii atrag atentia asupra faptului ca miscarea este importanta si ori de cate ori putem, este ideal sa fim activi. Se pare ca in cazul sedentarilor...
afla mai multe pe kfetele.ro!

Totusi, specialistii atrag atentia asupra faptului ca anumite lucruri contribuie la aparitia unei morti premature.

Nu iti iei in serios slujba. Este adevarat ca persoanele care lucreaza mult sunt dresate. Iar stresul este de vina pentru aparitia unor boli. Pe de alta parte, in urma unor studii s-a ajuns la concluzia ca oemnii care nu se implica in ceea ce fac la munca, cei care lucreaza numai pentru a primi bani, dar nu au si alte satisfactii legate de locul de munca, mor mai devreme.Semne

ca spiritul cuiva drag incearca sa ia legatura cu tine!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Esti o persoana sedentara. Daca stai toata ziua pe scaun la birou, iar cand ajungi acasa te asezi in fata televizorului, atunci este posibil sa vorbim despre o moarte prematura.

Specialistii atrag atentia asupra faptului ca miscarea este importanta si ori de cate ori putem, este ideal sa fim activi. Se pare ca in cazul sedentarilor... afla mai multe pe kfetele.ro!