A fost in culmea fericirii cand a aflat ca este insarcinata, dar la 3 luni a observat ca burta i se invineteste si se umfla foarte tare. A mers la un control, dar nimeni nu era pregatit pentru asta! uite ce i-au gasit in abdomenul imens

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 17:34

Tratamentele de fertilizare sunt folosite din ce in ce mai des de femeile care au probleme in a ramane insarcinate.

Ele aduc insa o serie de riscuri, atat pentru bebelusii care urmeaza sa vina pe lume, cat si pentru viitoarele mamici. Cu toate acestea Guillermina, o femeie in varsta de 34 de ani din Statele Unite, a fost de acord sa apeleze la o astfel de procedura.

A ramas extrem de uimita cand a aflat ca este insarcinata si ca visul de a avea copii i se va indeplini, in sfarsit.

Doar ca sarcina nu a fost lipsita de probleme.

Femeia a observat dupa cateva luni ca se umfla extrem de tare si ca burta i se invineteste. S-a gandit la ce e mai rau, asa ca a mers de urgenta la un control.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acolo a

aflat o veste pentru care nu era pregatita! Ea purta in pantece nu unul sau doi, ci cinci copii! Operatia de aducere pe lume a micutilor a fost una complexa si foarte riscanta, la care au participat 40 de medici.

Din fericire totul s-a terminat cu bine; atat bebelusii cat si mama au fost in stare perfecta dupa nastere.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.