Vecinii nu mai suportau mirosul greu care venea din aceasta casa, asa ca au sunat la politie si la pompieri. Cand oamenii legi au spart usa si au intrat inauntru li s-a facut rau! E strigator la cer ce au descoperit acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 13:20

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Statele Unite prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce mai multi oameni au sunat la politie, reclamand ca un miros greu vine din casa unei vecine. Femeia era supraponderala, cantarea nu mai putin de 250 de kilograme, si nu a mai fost vazuta iesind de ceva vreme din propria locuinta.

Toata lumea se gandea la ce e mai rau, insa in momentul in care pompierii au spart usa si au intrat inauntru au avut un soc! Barbara Foster era inca in viata, dar din cauza obezitatii ramasese imobilizata intr-un fotoliu.

Casa ei se transformare intr-o adevarata cocina, fiind plina de gunoaie si excremente. Femeia era de atata timp prinsa in acel fotoliu incat, in momentul in care pompierii au ridicat-o, a inceput sa tipe de durere!

Pielea si carnea i s-au modelat dupa forma obiectului de mobilier iar oasele ei erau extrem de fragile. Barbara a fost internata in cele din urma intr-un spital iar medicii i-au redat sansa la o viata normala.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.