A vazut-o de la spate si nu stia de ce tanara asta merge cocosata, dar cand s-a intors cu fata spre el a inteles totul. E incredibil cum arata de la gat in jos! Multe femei isi doresc asa ceva, dar ea spune ca traieste un cosmar

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:35

Sanii mari reprezinta visul multor femei, insa majoritatea celor care au un bust generos nu sunt incantate si spun ca povara lor este foarte grea.

Este si cazul tinerei din imaginile alaturate. Totul a inceput dupa ce un tanar a vazut-o de la spate intr-un magazin si a observat ca merge foarte cocosata.

I s-a parut extrem de ciudat ca o persoana atat de tanara are deja problemele cu spatele, asa ca si-a luat inima in dinti si s-a dus la ea, intentionand sa o intrebe ce probleme are.

Insa dupa ce tanara s-a intors cu fata spre el si i-a vazut corpul, raspunsul la dilemele lui a venit instant! Ea avea sanii extrem de mari, iar greutatea acestora o determinau sa

adopte o pozitie incorecta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum arata: