Burak Ozcivit, frumosul si talentatul actor din "Suleyman Magnificul" se insoara!Actorul are o relatie de doi ani cu o frumoasa colega de platou, cunoscuta si ea publicului din Romania

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 mar 2017, 10:59

Burak Oscivit este indragostit nebuneste de Fahriye Evcen pe care o va lua in curand de sotie.

Presa din Turcia spune in ca in vara lui 2017 Burak Oscivit o va lua de sotie cu acte in regula pe frumoasa actrita Fahriye Evcen de care s-a indragostit nebuneste pe plaourile de filmare. In 2013, presa relata ca povestea lui de dragoste cu frumoasa Ceylan Capa lua sfarsit. Desi tanara nega ca ea si logdnicul ei s-ar fi despartit, iata ca intr-o zi Burak a fost mai transant si a vorbit deschis spunand ca da, intr-adevar, relatia lor a luat sfarsit.

La scurt timp, Burak ii cade in mreje frumoasei Fahriye de care se indragosteste atat de tare incat o ia de sotie. Mai mult, actorul e in stare sa ii faca pe plac cu orice frumoasei lui alese si a schimbat si mobila in casa de dragul ei, mobila pe care o cumparase cu fosta partenera Ceylan Capa care s-a si ocupat de amenajarea casei.

Burak i-a cunoscut si parintii lui Fahriye care locuiesc in Germania.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.