A vrut sa foloseasca o toaleta publica dintr-un parc, dar dupa ce a deschis usa a auzit zgomote ciudate din interior. Cand s-a uitat in gaura si a vazut ce era acolo a inceput sa tremure! A pus imediat mana pe telefon si a sunat la politie

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2017, 10:59

Cazul de mai jos s-a petrecut intr-un orasel din China iar totul a fost atat de ciudat incat pana si autoritatile nu isi pot explica ceea ce s-a intamplat.

Totul a inceput dupa ce un barbat a vrut sa foloseasca o toaleta publica pozitionata intr-un parc. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, dupa ce a deschis usa si a intrat in interior, omul a avut un soc!

A constatat cu stupoare ca in putul toaletei se afla un barbat care a cazut acolo intr-un mod nedeterminat pana acum. Victima era inca in viata si striga cu disperare dupa ajutor.

Politia, pompierii si salvarea au ajuns in scurt timp la fata locului, iar dupa o operatiune complicata omul a fost scos afara si transportat de urgenta la spital.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar acum victima este in afara oricarui pericol.

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.