Cutremurator: multi nu inteleg de ce barbatul asta isi saruta mereu propria fiica, in varsta de 16 ani: "E incest!" Cand afla insa motivul socant, incep sa planga! Uite ce ii da barbatul copilei in fiecare zi, cu buzele

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2017, 10:59

Te-ai intrebat vreodata pana unde ai putea merge cu sacrificiul pe care il faci pentru copiii tai?

Li Huanme si Zhao Yuchun reprezinta un adevarat exemplu pentru intreaga lume. Desi niciodata nu au avut bani suficienti, ei au acceptat sa adopte un bebelus abandonat, care a venit pe lume cu o boala extrem de grava: paralizie cerebrala.

Fetita, pe nume Likun, nu a fost niciodata normala, iar acum, la varsta de 16 ani, boala i-a afectat corpul atat de mult incat nici macar nu se poate hrani singura.

Pentru a o ajuta, parintii ii mesteca mancarea, dupa care ii dau alimentele pasate direct in gura.

"Suntem foarte saraci. Nu ne permitem aparate electrocasnice. Likun nu poate mesteca, asa ca facem tot ce putem ca sa o hranim. Ii mestecam noi mancarea dupa care o transferam din gura noastra in gura ei. Nu concepem viata fara ea, este fata noastra si vrem sa facem tot ce ne sta in putere ca sa o stim bine", marturisesc cei doi parinti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cateva imagini:

 

 

 

Taguri: