S-a dus la o ecografie ca sa vada cum se dezvolta fatul din pantece, dar cand s-a uitat la imaginea lui doctorul a ramas blocat. Parintii nu stiau ce se intampla. "Uitati-va la capul lui!" Cand si-au dat seama ce are, au inceput sa planga

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2017, 11:01

Royce si Keri Young, doi tineri din Statele Unite, au fost in culmea fericirii in momentul in care au aflat ca vor deveni parinti.

Initial totul parea ca merge foarte bine, insa la o ecografie facuta in luna a aptra de sarcina medicul a observat ciudat la fatul din pantecele ei.

Specialistul s-a consultat cu mai multi colegi, iar dupa ce a ajuns la o concluzie le-a comunicat viitorilor parinti o veste zdrobitoare. Fetita care urma sa vina pe lume suferea de o malformatie din cauza careia nu avea creier deloc.

In cutia craniana i s-a dezvoltat doar cerebelul, iar doctorul i-a avertizat pe parinti ca, daca se va naste, nu va trai prea mult.

"Va sfatuiesc de pe acum sa renuntati la sarcina, copila va muri rapid. Si chiar daca nu se va intampla acest lucru, va avea o viata mizerabila", a spus medicul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi tineri au fost distrusi, insa spre surprinderea tuturor viitoarea mamica a decis sa pastreze

sarcina.

"In cei 8 ani de relatie cu Keri mi-am dat seama de multe ori ca este o persoana speciala. Insa in momentul in care a hotarat sa pastreze copilul am realizat ca sunt cel mai norocos barbat din lume. Cate femei ar face asa ceva? Cate femei ar avea un asemenea curaj?", a scris sotul ei pe Facebook, intr-o postare care a devenit virala si care a strans mii de like-uri si comentarii.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.