Abia astepta sa nasca, dar cand gemenii au venit pe lume, doctorii i-au spus ca unul dintre ei e pe moarte. Isi lua adio de la bebelus, dar o asistenta a avut ideea sa il puna in incubator si pe fratele lui. E cutremurator ce s-a intamplat

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2017, 11:04

Momentul nasterii ar trebui sa fie unul extrem de fericit pentru orice femeie.

Insa Kerrie, o tanara din Statele Unite, nu a fost atat de norocoasa. Ea a adus pe lume gemeni, dar a avut nesansa ca unul dintre ei sa se nasca cu hidrocefalie, o boala grava si, de multe ori, letala.

La o ora dupa ce a nascut medicii au pregatit-o pentru ce e mai rau si au sfatuit-o sa isi ia ramas bun de la unul dintre bebelusi.

Dar inainte de a face acest lucru, proaspata mamica le-a rugat pe asistente sa il puna si pe celalalt bebelus in incubator, alaturi de fratele lui bolnav.

Dupa cateva minute un lucru socant s-a intamplat! Bebelusul si-a revenit iar starea lui s-a imbunatatit simtitor. Dupa o saptamana micutul chiar a fost externat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum,

la 3 ani distanta, el nu este perfect vindecat, dar are o sansa la o viata normala.

 

Taguri: