Unul dintre cele trei cupluri aflate in casa "Te vreau langa mine" trece prin momente tensionate! Iata care este adevaratul motiv al certurilor dintre ei si cum a decurs discutia acestora in platou

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 12:00

Acestia au dat cartile pe fata in legatura cu situatia cuplului lor.

Cele trei cupluri prezente in platou, la bilantul saptamanii au povestit prin ce momente au trecut si ce intamplari le-au marcat relatiile. Dintre toti, cei mai afectati de certuri au fost Costi si Carmen, care se lupta sa inlature toate neintelegerile aparute intre ei si sa isi mearga mai departe. Insa Carmen a tinut sa precizeze ca se simte influentata in mod negativ de mama lui Costi, care a incercat cu orice pret sa ii desparta, de la intrarea sa in casa.

 

Pe de alta parte, Costi a incercat sa aplaneze conflictul celor doua femei importante din viata sa, explicandu-i partenerei sale ca le pretuieste pe amandoua in aceeasi masura si ca se straduieste sa ofere atentia cuvenita.
"O iubesc pe mama intr-un fel, iar ce simt pentru Carmen e diferit! Carmen exagereaza, mama nu s-a bagat in relatia noastra!",

a spus Costi.
Iata ce comentarii acide a lansat mam lui Costi la adresa lui Carmen:
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.