Adelina Pestritu atacata de hoti in America! Experienta traumatizanta a determinat-o sa ia o decizie radicala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 mar 2017, 17:33

Vedeta a fost profund impresionata de cazul unui tanar invalid si a hotarat sa ii schimbe viata.

Adelina Pestritu a povestit prin ce spaima a trecut in America, atunci cand a fost atacata de hoti in toiul noptii. Aceasta a marturisit ca a trecut prin momente teribile cand a auzit zgomote foarte puternice pe terasa locuinte in care se afla si a constatat cu groaza ca un barbat intentiona sa patrunda in casa.

"Scene de film! daca cineva imi spunea ca am sa patesc asa ceva in viata asta, probabil ca radeam! M-as intoarce in America, e marea mea dragoste! Am avut un mare sco intr-adevar, mi-am revenit cam intr-o saptamana,
mi-am revenit cand m-am intors in Romania, cel mai bine! Dupa ce m-am intors, mi se parea ca nu eu am trecut prin asta ci m-am uitat la un film!",
a spus Adelina.

Odata revenita in tara, vedeta a marturisit ca i s-a intamplat un lucru minunat. Aceasta l-a cunoscut pe Razvan, un tanar suferind in varsta de 22 de ani, din Campina, care a ramas invalid in urma unei sarituri gresite in apa.

In timp ce se afla in China pentru efectuarea unui tratament, Razvan si-a intalnit marea dragoste, o chinezoiaca sensibila, care a ales sa isi dedice viata iubitului ei si crede foarte mult in vindecarea acestuia.

Intalnirea cu Razvan a reprezentat pentru Adelina Pestritu o revelatie, care a facut-o sa se implice in lupta acestuia cu afectiunea care l-a tintuit in scaunul cu rotile si a decis sa il sprijine financiar.

"Razvan este un om care m-a cucerit instant si iremediabil. Are o poveste impresionanta de viata si m-a facut sa realizez cat de importante sunt lucrurile care noua ni se par neimsemnate. Cum ar fi: sa mergi, sa vezi, sa auzi, sa simti...sa traiesti. Imi doresc din inima sa-l pot ajuta sa-si indeplineasca visul de a dansa cu sotia lui!", a spus vedeta.

Iata ce alte dezvaluiri a facut vedeta despre actiunile sale:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.