E incredibil ce a descoperit un student din Bucuresti in camera lui de camin! Simtea ca vine un miros urat din calculator, asa ca s-a hotarat sa desfaca unitatea centrala. Cand a vazut ce era in interior, i s-a facut rau

Autor: B.M.
Actualizat: 08 mar 2017, 14:37

Cu totii stim ca igiena din caminele studentesti din Romania nu este tocmai la cele mai ridicate standarde.

Acest lucru duce la niste descoperiri socante, iar un tanar cazat in Bucuresti a aflat acest lucru pe pielea lui. Studentul trebuia sa schimbe camera asa ca, inainte de a face mutarea, s-a hotarat sa isi faca putina ordine printre lucruri.

A aruncat tot ce nu avea nevoie, iar la final a decis sa isi faca si putina curatenie in calculator deoarece simtea un miros urat venind din interior.

Insa in momentul in care a deschis unitatea centrala, a avut un soc! Inauntru era un sobolan mort, care parea ca este acolo de ceva vreme. Dupa ce si-a revenit, tanarul a pozat totul si a pus imaginile pe contul lui de Facebook.

Acestea s-au viralizat in scurt timp si au strans sute de like-uri si comentarii.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.