Avea tenul atat de ciuruit de cosuri incat prietenele ei ii spuneau ca le este scarba de ea cand o vedeau! Fata a plans mult, dar pana la urma si-a vindecat pielea! E incredibil cum a reusit, nu a folosit nici creme nici pastile

Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 08:55

Rachel Crawley, acum in varsta de 22 de ani, a avut parte de o adolescenta extrem de grea.

Perioada a fost atat de traumatizanta incat fata spune ca nu si-ar dori niciodata sa retraiasca acele clipe.

Totul a inceput la varsta de 16 ani, cand o acnee destul de agresiva s-a instalat pe tenul ei. La inceput nu i-a dat foarte mare importanta, crezand ca este ceva normal, specific varstei, de care va scapa foarte usor.

Rachel a ajuns insa sa aiba tenul mutilat! Cosurile ei erau atat de mari si atat de urate incat toti cei care o vedeau isi bateau joc de ea si ii spuneau in fata ca le provoaca

scarba.

Din aceasta cauza fata s-a izolat si si-a pierdut majoritatea prietenilor din acea perioada. In cele din urma si-a spus ca trebuie sa faca ceva.

A inceput sa lupte cu boala, dar nu folosind pastile, ci adaptandu-si dieta si tehnica de curatare a tenului. Rezultatele au fost uimitoare, iar ea a scapat in cele din urma de acnee.

Acum fata este de nerecunoscut si chiar a castigat mai multe concursuri de frumusete la care a participat.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.