"Doamna doctor, arata ca un ochi si creste!" De cinci ani umflatura asta de pe piele crestea intr-una asa ca n-a mai rezistat si s-a dus la medic. Ce se afla sub invelisul alb cu un orificiu negru

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 sep 2020, 08:10

Pacienta s-a adresat celebrului dermatolog dr. Sandra Lee, din California iar aceasta a postat pe YouTube inregistrarea interentiei chirurgicale.

Umflatura de pe gatul pacientei, in cida aspectului fioros, era doar un chist epidermioid infofensiv, adica o masa de celule ale pielii care se reproduc intr-un spatiu inchis din piele, fara posibilitatea de a se desprinde de corp, asa cum se intampla in cazul celulelor de pa suprafata.

 

Aceste chisturi sunt inofensive, insa majoritatea pacientilor aleg sa le extirpe din motive estetice sau pentru ca s-au spart, provocand dureri si inrosirea pielii.

 

Pentru indepartarea corecta e necesara extirparea intregului sac in care se acumuleaza celule, nu doar a continutului acestuia:

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.